Dacă ești interesat în a pleca în Statele Unite ale Americii cu viza de turist și nu ești sigur de procedeu, consultanții noștri te pot ghida pe parcusul întregului proces.

?
1. Ce este viza?

Cetățenii străini care doresc să călătorească pe teritoriul SUA au nevoie să obțina o viză pentru USA. Viza o să fie amplasată în interiorul pașaportului, deci întâi de toate o să fie nevoie de un pașaport. Pașaportul se emite de țara al carei cetațean este cel care călătorește.

2. Tipuri de viză

Cele două tipuri de viză sunt cele pentru imigrare și cele temporare. Vizele temporare sunt eliberate persoanelor care solicită șederea în SUA pe o perioadă temporară în anumite scopuri. Cei care solicită acest tip de viză trebuie să poată demonstra ofițerului consular că au legături puternice cu țara al căror cetățeni sunt, precum și să arate că doresc părăsirea SUA înainte de expirarea vizei temporare.

3. Procesul

Vă putem consilia în obținerea vizei B1/B2 și pe parcusul întregului proces. Mai jos sunt toate documentele necesare, precum și detalii despre costuri. După interviul de viză, pașaportul poate fi ridicat de la un sediu TNT sau livrat la o adresă dorită, costul fiind de 24 lei.

VIZA DE TURIST B1/B2

Ce documente sunt necesare?

Formularul DS-160
Formularul DS-160 este un formular electronic de solicitare a vizei temporare (DS-160); Noi vă putem oferi asistență cu privire la completarea acestuia.
Pașaport
Acesta trebuie să fie valabil cel puțin 6 luni peste perioada în care intenționați să fiți pe teritoriul SUA.
Fotografie tip Viză
Aceasta trebuie să aibă dimensiunile 5 cm x 5 cm și să fie veche de cel mult 6 luni. O să vă ghidăm despre cum trebuie să fie această fotografie realizată.
Dovada plății taxei consulare
Taxa consulară este în valoare de 160 USD și se achită în lei la orice sediu al Băncii Transilvania. Aici găsiți mai multe informații despre locații.
Alte documente ajutătoare

E important să aveți orice documente care să justifice o sursă de venit sau informații despre itinerariu. De exemplu: adeverință de salariu, dovezi ale proprietăților, scrisori de recomandare din partea angajatorilor; în cazul în care nu sunteți salariat, atunci puteți prezenta foi matricole sau diplome. Mai multe informații vă putem oferi în funcție de statutul fiecăruia.

Care sunt costurile?

Taxe suplimentare

Te așteptăm să ne contactezi!