Bilete de avion pentru Work and Travel SUA

Pleci vara aceasta în SUA cu programul Work and Travel și încă nu ți-ai luat bilet de avion? Atunci te așteptăm să completezi formularul de mai jos pentru a îți face o ofertă personalizată cerințelor tale.

Vreau ofertă bilet de avion!

De ce bilete cu Global Friends?

Cele mai avantajoase prețuri

Prima modificare este gratis

Full refund pentru refuz de viză

Asistență check-in

Grăbește-te! pe 15 iunie se dă start oficial sezonului 2019 de Work&Travel. Ia-ți bilet din timp pentru a prinde cea mai bună ofertă!

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Companiile aeriene și dimensiuni bagaje

Turkish airlines

Se acceptă două bagaje de cală, iar escala este la Istanbul. Dimensiunile acceptate pentru bagajele de cală sunt de 158 cm (lungime + lățime + înălțime), iar greutatea maximă admisă este de 23 kg. Dimensiunile bagajului de mână sunt de 55 x 40 x 23 cm, iar greutatea maximă este de 8 kg.

Air France

Air France acceptă la pachetul standard doar un singur bagaj de cală, iar escala este la Paris. Dimensiunile acceptate pentru bagajele de cală sunt de 158 cm (lungime + lățime + înălțime), iar greutatea maximă admisă este de 23 kg. Dimensiunile bagajului de mână sunt de 55 x 35 x 25 cm, iar greutatea maximă este de 12 kg.

British Airways

British Airways  e mai permisivă la greutatea bagajului de mână, iar escala este în Londra. Dimensiunile acceptate pentru bagajele de cală sunt de 90 x 75 x 43 cm, iar greutatea maximă admisă este de 23 kg. Dimensiunile bagajului de mână sunt de 56 x 45 x 25 cm, iar greutatea maximă este de 23 kg.

KLM

KLM Royal Dutch Airlines este o companie aeriană olandeză, iar escala are loc în Amsterdam. Dimensiunile acceptate pentru bagajele de cală sunt de 158 cm (lungime + lățime + înălțime), iar greutatea maximă admisă este de 23 kg. Dimensiunile bagajului de mână sunt de 55 x 25 x 35 cm, iar greutatea maximă este de 12 kg.
Pentru orice intrebări, ne poți suna la:

+4 0762 835 352

sau ne poți trimite un e-mail la adresa: office@globalfriends.ro