Deschiderea sezonului de taxe 2018

 Banner sus.png

IRS (Internal Revenue Services sau Fiscul American) a anuntat oficial data de incepere a noului sezon de taxe ca fiind 29 Ianuarie 2018. Sunt asteptate peste 155 de milioane de aplicatii doar de la cetatenii americani.

Deadline-ul anul acesta este stabilit pe 17 Aprilie 2018, iar dupa aceasta data toti cei care au datorii vor avea aplicate penalizari din partea administratiei fiscale americane.

Desi sezonul se deschide oficial pe 29 ianuarie 2018, Global Friends poate primi, procesa si trimite dosarele inainte. Poti cere o estimare aici pentru taxele tale sau direct pe adresa de e-mail office@globalfriends.ro, trimitand ultimul paycheck sau formularul W-2 de la fiecare angajator pe care l-ai avut in S.U.A.

In cazul in care doresti sa ne vizitezi pagina de facebook, te invitam aici. Taxa de procesare a dosarului este de 90$ indiferent de taxele pe care le ai de recuperat. Mizam pe transparenta asadar nu se percep alte comisioane ascunse, iar in maxim 4 saptamani de la inregistrarea dosarului de catre Fiscul American vei putea vizualiza statusul taxelor federale direct pe situl IRS-ului.

 

Sigla.png